Advocaat Tessa Van den Bossche

Advocaat Tessa Van den Bossche

 

Advocaat Tessa Van den Bossche studeerde af in juni 1995 als Maatschappelijk Assistent aan de Arbeidershogeschool te Brussel. In juli van dat jaar startte zij haar professionele carrière in de Joodse Centrale te Antwerpen alwaar zij de mogelijkheid had zich te specialiseren in het complex kluwen van herstelvergoedingen voor slachtoffers van de Shoa.

 

In 2007 werkte mevrouw Van den Bossche kortstondig voor het OCMW van Antwerpen, dienst Activering (art. 60). Zij volgde een opleiding tot schuldbemiddelaar en een cursus in 'Human Dynamics: Samen leven, samen werken'.

 

In september 2007 studeerde Tessa Van den Bossche af als Master in de Rechten en vatte zij haar stage aan als advocate. In september 2010 startte ze haar eigen kantoor en in november 2011 vatte ze een samenwerking aan met advocaat David Frejlich, hetgeen resulteerde in de oprichting van advocatenkantoor 'AdvoCare' te 2020 Antwerpen.

 

Door haar jarenlange ervaring heeft advocaat Van den Bossche een brede, multiculturele kijk op het recht en de samenleving. Zij is ook vrijwilligster voor het Bureau voor Juridische Bijstand (BJB) en neemt regelmatig de vreemdelingenpermanentie en het spreekuur op het Justitiehuis en het Vredegerecht te Borgerhout waar.

 

Advocaat Van den Bossche is specialiste in vreemdelingenrecht, personen- en familierecht en strafrecht.

 

Contactgegevens:

T: +32 (0)3 663 70 72

F: +32 (0)3 663 70 76

E: tessavandenbossche@vocare.be

 

BTW BE 0817.287.455

Advocatenkantoor AdvoCare | Volhardingstraat 71 | 2020 Antwerpen | info@vocare.be

Vind ons op Facebook