Advocaat Strafrecht Antwerpen

Strafrecht


Moet u voor de rechtbank verschijnen? Hebt uw schade geleden? Ben u verdachte of aangehouden in een strafzaak? Wordt u opgeroepen voor verhoor door de onderzoeksrechter of politie?


Wanneer u te maken krijgt met het strafrecht komt er ontzettend veel op u af. Het is daarom nuttig u te laten bijstaan door een expert in strafrecht, zoals advocaat David Frejlich, advocate Tessa Van den Bossche en Sven Gondry van AdvoCare.


Naast de juridische kant van de zaak, staan de advocaten van AdvoCare u met raad en daad bij om ook de praktische problemen op te lossen.


Onze advocaten kennen het strafrecht en de interpretatie ervan door en door en staan zo garant voor een maximale en gedegen verdediging, of u nu slachtoffer of dader bent. Wij hanteren een visie waarbij uw belang voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal.


Wij overleggen regelmatig met u over hoe wij u kunnen bijstaan en over de koers van uw verdediging. Uiteindelijk gaat het om u, en om uw zaak die met alle middelen die wij hebben tot een zo goed mogelijk einde moet worden gebracht.


Strafpleiter Frejlich volgde de Salduz- en Cassatie-opleiding en is houder van het certificaat.