Justitiepaleis Antwerpen
David Frejlich
Nieuwe justitiepaleis

Waarom AdvoCare?


Open en directe communicatie

Laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op een juridische procedure. Maar als het dan toch moet, dan wil iedereen snel een oplossing. Met een maximaal resultaat en met zo min mogelijk kosten. Geen juridisch jargon, maar heldere taal.


Wij communiceren met u op een soepele en begrijpelijk wijze. Efficiëntie en direct contact zijn voor ons belangrijk. U wordt bij ons te woord gestaan in één van de 3 landstalen, maar ook in het Engels, Spaans, Hebreeuws en Jiddisch.


Maatwerk

Goede juridische bijstand vereist maatwerk, geen zaak en geen cliënt zijn hetzelfde. Elke cliënt en elke zaak is uniek en krijgt de volle persoonlijke aandacht.


De taak van de advocaat is om de cliënt te attenderen op alle mogelijkheden. Soms is het voor de cliënt beter om af te wijken van de ‘standaardroute’. Het behalen van een voor de cliënt bevredigend resultaat geldt als uitgangspunt.


Bij AdvoCare bent u verzekerd van kwaliteit op het hoogste niveau, daadkracht en de persoonlijke inzet van doortastende advocaten.


Doelgerichtheid

Dagelijks doen cliënten een beroep op onze gespecialiseerde kennis. In eerste instantie proberen we een proces te vermijden met deskundig advies, onderhandelen en bemiddelen. Als het toch tot een proces komt, gaan we er ook helemaal voor, efficiënt en daadkrachtig. Zodat er zo min mogelijk kosten worden gemaakt en er op zo kort mogelijk termijn duidelijkheid komt. Of het nu gaat om verzoekschriften of dagvaardingen, beslag of kort geding, getuigenverhoor of hoger beroep.